Главная Украина Піар-агенція троля Петрова потрапила під каток піар-агенції троля Матіоса

Піар-агенція троля Петрова потрапила під каток піар-агенції троля Матіоса

Піар-агенція троля Петрова потрапила під каток піар-агенції троля Матіоса


Військова прокуратура переслідує тролів

Тележурналіст і блогер Сергій Іванов аналізує події гучного тіндер-скандалу, організаторами якого виявились відомі київські політичні тролі, та зазначає, що вони стали насправді жертвами недоброчесної конкуренції з боку держави.

Вважаю, що затримання Володимира Петрова, Олександра Барабошка, Василя Крутчака та інших учасників проекту «Ісландія» — це типовий приклад недоброчесної конкуренції на ринку піару.

Все дуже просто Піар-агенція Петрова потрапила під каток піар-агенції Матіоса. Саме так. Різниця лише в тому, що піар-агенція Матіоса фінансується з держбюджету (якщо не рахувати конвертаційні центри, контрабанду, відкати та інші ніштяки), а Петров заробляє самотужки. Питання, як заробляє стосується податкової, але аж ніяк не військової прокуратури.

Я перепрошую, але що примусило військову прокуратуру в умовах воєнного стану порушити підслідність для того, щоб кинути всі сили на боротьбу з пранком? У вас що — немає інших справ? Всі сепари за ґратами? Всі військові злочинці покарані? «Економічний Нюрнберг» вдало закінчився? Справи щодо розкрадань Януковича та його сім'ї в судах і з вироками? Чого ви досяли, крім постійного тупого пафосного піару?

ВП під керівництвом Матіоса, цього не люстрованого заступника Льовочкіна часів Майдану — це абсолютно комерційна установа, яка за останні п'ять років не виконала жодного з покладених на них завдань, проте дуже успішно використала війну і конфлікти між владними кланами для власного збагачення.

Що стосується кейсу Варченка-Бурейко, я не в курсі, що там було, але, повторюся, в будь-якому випадку це не має відношення до сфери компетенції Матіоса та його підлеглих.

Сподіваюсь, суд випустить затриманих.

Пост Сергія Іванова на фейсбуці:

Оставьте комментарий

Your email address will not be published.